
عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد : مطالعه تاثیرات میانجیگری سبک رهبری تحولگرا بر ارتباط بین هوش هیجانی مدیران و استرس شغلی کارمندان (مطالعه موردی در بیمارستانهای خصوصی منطقه 5 تهران)
تکه ای از متن پایان نامه :
چند مورد از دستاوردهای رهبری تحولگرا به توضیح زیر می باشد (خائف الهی و دوستار؛1392):
- ایجاد محیطی حمایتی که در آن مسئولیتها به اشتراک گذاشته میگردد.
- تشویق فعالیتهایی که به جای طرفداری از تمایلات و نظرات شخصی از سازمان طرفداری میکند.
- داشتن آزادی برای تعیین استراتژی و تغییر مسیر.
- بدست آوردن اعتماد و تکریم از نوابغ و تحسین از سوی تیم کاری.
- تحت تاثیر قرار دادن عملکرد و تاثیر تجاری فراتر از آن چیز که انتظار آن میرود.
- باشد و چه منفی- مردم الگوها و مثالهای شما را دنبال خواهند نمود. این امر در مورد رهبران تحولگرا زیاد اتفاق میافتد- مردم به جد میخواهند شبیه شما باشند.
2-2-5) ویژگیهای رهبری تحولگرا
آولیو[1] و همکارانش رفتار اصلی که رهبری تحولگرا را تشکیل میدهند را به توضیح زیر اظهار کردهاند (Stone et al, 2014): نفوذ مطلوب یا کاریزما، انگیزش الهامی، تحریک هوشی، ملاحظات شخصی.
- نفوذ مطلوب یا کاریزما. سرافرازی، فرهمندی، تکریم و وفاداری بیزیراوچرای پیروان از رهبری می باشد که حس آرمانی را انتقال میدهد. نفوذ مطلوب باعث میگردد که رهبران به عنوان مُدلهایی از تأثیر و الگوی رفتار برای پیروان باشند.
- انگیزش الهام بخش. برانگیختن و بالا بردن انگیزش در پیروان که با توسل به احساسات آنها شکل میگیرد. تاکید انگیزش الهامبخش بر احساسات و انگیزههای درونی می باشد نه بر تبادلات روزانه بین رهبر و پیروان.
تحریک هوشی (فکری). برانگیختن پیروان به وسیلۀ رهبری به مقصود کشف راهحلهای جدید و تفکر مجدد در مورد حل معضلات سازمانی توسط پیروان می باشد. در واقع رفتار رهبر، چالشی را برای پیروان[1] Avolio